K předposlednímu podzimnímu utkání míří juniorka do Hradce

K předposlednímu podzimnímu utkání míří juniorka do Hradce

B r n o - Juniorka Zbrojovky vstupuje do "odvetné" části herního řádu, na podzim odehraje ještě dvě utkání. Již dnes se od 13 hodin představí na neoblíbené půdě v Hradci Králové, kde doposud nevyhrála.

Na prstech jedné ruky spočítáte v pelotonu Juniorské ligy týmy, se kterými Zbrojovka nemá pozitivní bilanci. Hradec Králové ovšem mezi ně patří - dokázal totiž Zbrojovku třikrát porazit, dvakrát se urodila remíza a dvakrát vyhrálo Brno.

Prohra přišla i v zatím posledním měření sil, ve druhém utkání letošní sezony. Hradec si v Brně postupně vypracoval tříbrankový náskok a v posledních minutách došlo zásluhou Matějky a Ondřeje Vintra jen ke kosmetické úpravě skóre.

Co se týče zápasů na hřišti Hradce, ze tří bitev tam Zbrojovka vybojovala jediný bod za předloňskou remízu 1:1. I v mistrovské sezoně byl Hradec jedním ze dvou klubů, který vítěze ligy dokázal porazit. Zbrojovka se chce pokusit změnit tuto bilanci, výkop utkání je naplánován na 13 hodin a sledovat jej můžete prostřednictvím textového přenosu.

Pro úplnost ještě dodejme, že Hradec je v tabulce desátý, nastřádal 22 bodů a na výhru čeká od 11. října. To sedmá Zbrojovka má o čtyři bodíky více, případným úspěchem by se Brňané přiblížili medailovým pozicím.

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....