Na Duklu zvou také Gambrinus a boxer Konečný

Na Duklu zvou také Gambrinus a boxer Konečný

Pro nedělní ligové utkání Zbrojovky s Duklou Praha připravil klub další malé bonusy pro diváky. Čestný výkop navíc v rámci projektu Osobnosti fandí Zbrojovce provede boxer Lukáš Konečný.

Pivovar Gambrinus dodal Zbrojovce pro utkání s Duklou celkem 3000 voucherů, za něž obdržíte druhé pivo zdarma v akci 1+1. Prvních 500 návštěvníků zápasů dostane speciální voucher, který mohou uplatnit přímo na stadionu u stánků s občerstvením, dalších 2500 diváků si pak může dát druhé pivo Gambrinus zdarma po utkání v jedné z vybraných hospod. Jedná se o restaurace Racek (Palackého třída 11), Kénik (Vodova 108), Severka (Tučkova 30) a Plzeňský dvůr (Šumavská 29). Seznam najdete i na zadní straně kupónu.

Klub dále připravil zvýhodnění pro studenty vysokých škol. Všichni návštěvníci fotbalového utkání FC Zbrojovka Brno - FK Dukla Praha, kteří se u pokladny prokáží platným dokladem o studiu na vysoké škole, mají vstup za pouhých 30 korun do sektorů R, S a T. Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno by chtěl i do budoucna nabídnout studentům vysokých škol různé benefity, protože Brno je nejen městem sportu, ale i vysokoškoláků.

Zpestřením nedělního utkání bude také účast brněnského boxera Lukáše Konečného, mistra světa organizace WBO z roku 2012. Vzácný host provede čestný výkop, před nímž jej vyzpovídá moderátor v krátkém improvizovaném rozhovoru, a aktivně se zapojí také do poločasové soutěže.



další články

U16: Ve Zlíně startuje závěr Marečkova memoriálu!
Mládež
16.04.2024 | Martin Lísal

U16: Ve Zlíně startuje závěr Marečkova memoriálu!

B r n o - Dorostenci Zbrojovky (U16) vymění v tomto týdnu ligové boje za závěr prestižního...
PREVIEW: Zbrojovka vyzve Jihlavu!
A-tým
16.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Zbrojovka vyzve Jihlavu!

B r n o - Už s novými trenéry vyzve Zbrojovka v rámci vloženého středečního kola Jihlavu - Tomáše...
Věřím, že je v našich silách tým pozvednout, hlásí nový trenér Kříž
A-tým
15.04.2024 | Martin Lísal

Věřím, že je v našich silách tým pozvednout, hlásí...

B r n o – V neděli dovedl mužstvo k důležité výhře v Lanžhotě, ve středu se o něco podobného pokusí...