Kaufmanovo hostování je potvrzené

Kaufmanovo hostování je potvrzené

Zkušený obránce Josef Kaufman bude na podzim zřejmě největší posilou brněnské defenzivy. Vedení Zbrojovky se dohodlo s pražskou Slavií na půlročním hostování s opcí.

Osmadvacetiletý stoper má na svém kontě 109 prvoligových zápasů, dalších 17 přidal v norské a slovenské nejvyšší soutěži během dvou půlročních působení ve Vikingu Stavanger, resp. Spartaku Trnava. Za Zbrojovku odehrál už tři přípravná utkání, to poslední s Baníkem Ostrava dokonce s kapitánskou páskou. "Se Slavií jsme se dohodli na hostování do 31. ledna 2013 s opcí," potvrdil Kaufmanův definitivní příchod sportovní ředitel Zdeněk Kudela.

Blízko konečné dohodě jsou i jednání ohledně dalších hráčů, kteří se Zbrojovkou už delší dobu trénují. "Smlouvu s Martinem Husárem bychom měli dotáhnout v pátek. Dnes jsme posílali patřičné dokumenty do Razgradu, s nímž jsme domluveni na přestupu Radka Petra. Na přestup by měl přijít i Alois Hyčka s Ústí nad Labem, jenž sice stále dohání tréninkové manko po operaci kolena, ale jsem přesvědčen, že nám pomůže. Dolaďujeme také hostování Milana Jurdíka ze Sparty Praha a zatím s námi zůstává nadále i další útočník Petr Nekuda z Olomouce. U něho se rozhodneme v pátek, jestli s námi odjede i na soustředění do Rakouska," uvedl Kudela.

další články

U16: Ve Zlíně startuje závěr Marečkova memoriálu!
Mládež
16.04.2024 | Martin Lísal

U16: Ve Zlíně startuje závěr Marečkova memoriálu!

B r n o - Dorostenci Zbrojovky (U16) vymění v tomto týdnu ligové boje za závěr prestižního...
PREVIEW: Zbrojovka vyzve Jihlavu!
A-tým
16.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Zbrojovka vyzve Jihlavu!

B r n o - Už s novými trenéry vyzve Zbrojovka v rámci vloženého středečního kola Jihlavu - Tomáše...
Věřím, že je v našich silách tým pozvednout, hlásí nový trenér Kříž
A-tým
15.04.2024 | Martin Lísal

Věřím, že je v našich silách tým pozvednout, hlásí...

B r n o – V neděli dovedl mužstvo k důležité výhře v Lanžhotě, ve středu se o něco podobného pokusí...