Přijďte v pondělí podpořit brněnskou juniorku!

Přijďte v pondělí podpořit brněnskou juniorku!

B R N O - V pondělí 22. října 2012 odehraje juniorka Zbrojovky další ze svých domácích zápasů podzimní části soutěže. Jejím soupeřem bude pražský tým Bohemians 1905. Utkání startuje v 15:00 na Městském fotbalovém stadionu Srbská. Přijďte v pondělní odpoledne podpořit domácí tým, který vede tabulku juniorské soutěže!

Brno uvidí souboj prvního týmu se třináctým

Juniorce Zbrojovky se letos opravdu daří, z dvanácti odehraných kol zvítězila osmkrát, k výhrám přidala čtyři remízy. Brněnští mladíci tak prohráli jen jednou - v pátém kole v Hradci Králové, jejich poslední prohra je tak téměř měsíc stará. Se sedmadvaceti body Zbrojovka jasně vede tabulku nejvyšší české juniorské soutěže.

Pondělní soupeř brněnských fotbalistů – Bohemians 1905 – letos zvítězil jen třikrát, čtyřikrát remizoval a v pěti kláních svému soupeři podlehl. Bodů tak mají Pražané na svém kontě třináct.

Doma po třech týdnech

Brněnská juniorka odehrála poslední dvě kola soutěže na hřištích soupeře – v 11. kole remizovala v Liberci 1:1, o kolo později hrála v Plzni, kde nepadl ani gól a soupeři se tak rozešli opět smírně.

V pondělí 22. října tak brněnští junioři po třech týdnech odehrají další ze svých domácích utkání, ve kterých se jim prozatím daří – vytěžili z nich čtyři výhry a jednu remízu. Přijďte podpořit vedoucí tým juniorské soutěže v domácí neporazitelnosti!

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...