Brambor končí sezonu - a přichystal vám další minihru!

Brambor končí sezonu - a přichystal vám další minihru!

B r n o - Oblíbili jste si Pana Brambora a minihru, ve které bylo možné získat lístky na utkání se Slavií? Pak vězte, že na poslední ligové utkání (30. května s Jabloncem) máme ve spolupráci se společností UNIFER nachystáno pokračování této hry.

Po utkání se Slavií přijde Pan Brambor o svůj dres, cíl hry je tedy jednoduchý – získat jej zpět. Odměnou za úspěšné překonání všech úskalí je tentokrát kód, který vám při zakoupení jednoho piva Gambrinus zajistí druhé pivko zdarma. Hrát můžete na tradiční adrese nebudbrambor.cz, případně pomocí odkazu na hlavní stránce.

Získaný kód vám bude po úspěšném završení hry zaslán na mailovou adresu, stačí si jej jen někam poznamenat (případně zapamatovat) a sdělit jej pak na stadionu obsluze. Akce platí jen pro stánky uvnitř areálu na Srbské (nikoliv pro venkovní partystan).

Pan Brambor se během zápasu s Jabloncem stane součástí doprovodného programu, který vypukne už v poledne na stadionu Za Lužánkami.

Na místě pro Zbrojováky tak významném odstartují zhruba po poledni soutěže o ceny – vše vysvětlí na místě organizátoři. Fanoušci zároveň mohou porovnat, jakou proměnou stadion za poslední měsíce prošel. Ochotní zájemci o pomoc budou vítáni, pakliže dorazí třeba už v devět, kdy začíná jedna z posledních brigád na další zvelebení slovutného stánku. Přijít ale můžete samozřejmě i později – pokud vás třeba zajímá, co se na stadionu vlastně děje a jaké jsou další plány.

Pochod Lužánky – Srbská

Ve 14 hodin se Zbrojováci – jak bývalo zvykem – vydají na průvod. Cílem tentokrát bude Srbská, kde už budou nachystány další body programu. Spousta soutěží – hlavně pro děti, fotostěna, partystan s občerstvením, od 15:30 koncert kapely Lidopop – a Petr Švancara zde oficiální zahájí prodej vstupenek na svou benefici, hranou 27. června. Cena lístků je avizovaných 99 Kč.

Počet lístků na osobu je omezen (dva až tři kusy). Prodej vstupenek je plně v režii prodejny Top4Football (ulice Bubeníčkova), kde bude také probíhat další předprodej od 1. června.

V soutěžích bude možné vyhrát různé ceny – každý si například může otestovat rychlost své střely. Ti nejlepší od společnosti Fotbaltour.cz získají zájezd na letní AUDI Cup v mnichovské Allianz Areně. Soutěž v měření rychlosti střelby proběhne tradičně i během poločasové přestávky, vylosovaní šťastlivci budou tentokrát soutěžit o lístky na zmíněnou benefici Petra Švancary, který bude zároveň soutěž moderovat.

Po skončení utkání (výkop v 17:15) hráči absolvují nezbytné formality, osprchují se a přesunou do nedaleké restaurace A-SPORT HOTEL, kde zhruba kolem osmé hodiny proběhne autogramiáda hráčů a rozloučení s fanoušky. Fanoušci tam mohou pochopitelně zamířit hned po skončení zápasu.



další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...