JUNIORKA: Zbrojovka se proti Bohemce neprosadila, duel skončil remízou

JUNIORKA: Zbrojovka se proti Bohemce neprosadila, duel skončil remízou

B r n o - Předehrávka předposledního kola Juniorské ligy přivedla do Brna pražský celek Bohemians. Zbrojovka potřebovala zvítězit, aby si udržela naději na titul, nedokázala ale překonat obranu soupeře a musí se spokojit s bezbrankovou remízou.

Zbrojovka se do soupeře zahryzla, hned v první minutě musel Dočekal řešit nebezpečnou akci, zakončenou Přichystalem. V minutě osmé se probil do nebezpečné pozice Pospíšil, odcentroval a Šembera ve skluzu jen těsně minul.

Hosté zahrozili na sklonku první dvacetiminutovky. Grohmannův slabý pokus ale zneškodnil Záleský, nebezpečný centr chvilku poté nikdo z hráčů v zelenobílém nezasáhl.

Asi nejblíže gólu byl v první půli Pazourek, po Krškově přiťuknutí pálil ovšem jen do tyče. V samém závěru ještě střílel Přichystal a Dočekal vyrazil míč na rohový kop.

Také v úvodu druhého dějství byla aktivnější Zbrojovka, Sedlák vyprášil Dočekalovy rukavice, nebezpečně pálil také Buchta. S ubývajícím časem se ovšem do hry Brňanů vkrádala křeč, čehož mohli využít hosté - Grohmann naštěstí pro Brno tváří v tvář Záleskému nezakončoval ideálně.

Zbrojovka držela míč, proti pevné obraně se ale prosadit nedokázala, naopak deset minut před koncem řešil Záleský komplikovaný závar, zakončený Engelmannovou ranou. Výsledkem tak nakonec byla bezbranková remíza, která bohužel Zbrojovce znovu oddálila naději na zisk druhého titulu.