Zbrojováci na hostování: Druhá liga v plném proudu

Zbrojováci na hostování: Druhá liga v plném proudu

B r n o - I během tohoto víkendu zasáhli Zbrojováci do boje na několika frontách. Bodově vydařený víkend to ovšem nebyl - vesměs všechny námi sledované zápasy skončily porážkami. Úspěšná byla jen Líšeň, která sehrála generálku na ligu.

SYNOT Liga

Michal Škoda odehrál v dresu Českých Budějovic celé utkání proti Jihlavě, spokojený ale být nemohl. Jihočeši podlehli 1:3 a klesli na sestupovou 15. příčku.

FNL

Veselo není ani v Mostě, který doma podlehl Ústí 0:1 a na čtrnáctou pozici ztrácí čtyři body. Ze Zbrojováků tentokrát zasáhl do utkání pouze Jakub Šural, prohře nezabránil a navíc byl po dvou žlutých kartách v závěru vyloučen. Lamine Fall a Muamer Avdić do zápasu nenaskočili.

Jiří Janoščin nastoupil za Třinec opět od začátku a po poločase mohl být spokojen, jeho tým vedl v Opavě 1:0. Soupeř ale po půli třemi zásahy skóre otočil a zvítězil 3:1.

Ani Pavel Lapeš se Znojmem na body nedosáhl. Dlužno říci, že domácí to měli těžké - hráli proti Olomouci, navíc bez řady opor. Lapeš byl u prohry 1:2 do 71. minuty.

Nižší soutěže

MSFL se rozběhne již tento víkend, fotbalisté Líšně sehráli na přírodní trávě generálku s Velkým Meziříčím a zvítězili 5:0. V brance nastoupil Vlastimil Veselý, v záloze Šimon Šumbera (dal jeden gól a patřil k nejlepším hráčům), v útoku pak trio Milan Lutonský, Václav Klán, Milan Halaška. Třetí jmenovaný se prosadil i střelecky.

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...