U12: Zbrojovka sehrála o víkendu dva přípravné zápasy

U12: Zbrojovka sehrála o víkendu dva přípravné zápasy

B r n o - Perný program měli o víkendu mladší žáci Zbrojovky (U12). V TCM sehráli dva přípravné zápasy - s Frýdkem v celkovém součtu prohráli, se Slováckem nakonec v divoké přestřelce remizovali.

"Zápas s Frýdkem byl pro nás lekcí ze spolupráce a zodpovědnosti. Soupeři se nestávalo to, co nám - že se jednotliví hráči snažili sami vyhrát fotbalový zápas, což je věc nemožná. Nedostatek spolupráce či ochoty k ní vedl k desítkám ztrát míčů, na které soupeř reagoval jednoduchými a přímočarými akcemi. Z těchto přečíslení skóroval a celkově zaslouženě zvítězil," hodnotili trenéři Rehák a Třináctý první utkání.

Zápas se Slováckem byl přece jen vydařenější. "Jako vždy jsme s tímto soupeřem sehráli kvalitní utkání. Byli jsme schopni se uvolnit, vnímat souvislosti jednotlivých herních situací a nalézat efektivní řešení. Nastříleli jsme spoustu krásných branek, nicméně jsme jich i spoustu obdrželi. Souviselo to s tím, čím jsme trpěli i v prvním utkání dne - nezodpovědností celého týmu při bránění po ztrátě míče, neochota bleskově na ztrátu reagovat efektivním pohybem k míči a následně přesunem zpět před vlastní branku," dodali trenéři k druhému víkendovému představení.

Zbrojovka Brno - Frýdek-Místek 2:6 (0:3)

Branky Brna: Fatěna, Zach.

Sestava Brna: Canales, Hron - Fatěna, Dobrovolný, Hrubeš J., Lanča, Hrubeš D., Šimeček, Darebník, Riedl, Zach, Rajčinec, Vlach, Hlucháň. Trenéři Rehák a Třináctý.

Zbrojovka Brno - Slovácko 25:25 (11:10)

Branky Brna: Maléř 3, Rajčinec 3, Vlach 3, Fatěna 2, Vojtíšek 2, Zach 2, Hlucháň 2, Alexa 2, Darebník, Dobrovolný, Šimeček, Lanča, Kohoutek, Boček.

Sestava Brna: Canales, Hron - Darebník, Dobrovolný, Fatěna, Ševela, Riedl, Zach, Alexa, Boček, Maléř, Krejčí, Hrubeš D., Šimeček, Kohoutek, Rajčinec, Vlach. Trenéři Rehák a Třináctý.

další články

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna
Ostatní
22.04.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 22. do 28. dubna

B r n o - Během posledního dubnového víkendu se "áčko", rezerva i dorostenecké týmy představí na...
U12: Zbrojovka zdolala Zlín
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U12: Zbrojovka zdolala Zlín

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U12) přivítali o víkendu v Horních Heršpicích mužstvo Zlína. V...
U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem
Mládež
21.04.2024 | Martin Lísal

U13: Zbrojovka remizovala se Zlínem

B r n o - Mladší žáci Zbrojovky (U13) hostili v utkání finálové nadstavby. Z převahy a řady šancí...