Sbohem, Turecko - Zbrojovka dnes zakončila desetidenní soustředění

Sbohem, Turecko - Zbrojovka dnes zakončila desetidenní soustředění

B r n o - Turecká mise je u konce, Zbrojováci se dnes vrátili do Brna. Nyní je čeká volné pondělí, od úterka se začnou znovu chystat na úvodní jarní souboj s Duklou.

Neděle začla výpravě poměrně brzy, snídaně byla domluvena na sedmou tamního času, na půl osmou se stanovil odjezd od hotelu směr letiště Antalya. Veškeré časy se podařilo dodržet, nikdo nezapomněl odevzdat vstupní kartu, nenechal ležet na pokoji pas - odjezd zkrátka proběhl bez komplikací.

Stejně tak i celá cesta - letadlo na Istanbul se odlepilo z antalyjského letiště načas, formality na obou letištích proběhly také v klidu a ve Vídni už na nás ve dvě čekal přistavený autobus a po čtvrté hodině už hráči vyklusávali na tréninkovém hřišti na Srbské, zatímco realizační tým se činil v útrobách stadionu a třídil všechny propriety, které tým po dobu soustředění využíval.

Po tréninku se hráči rozešli domů, čeká je volné pondělí a znovu se sejdou až v úterý. Někteří zůstávají v Brně, jiní museli ještě podstoupit další přesun. Takový Lukáš Zoubele míří až do Ústí nad Labem, kde ovšem poprvé uvidí svou čerstvě narozenou dcerku Emily.

Další informace v týdnu

Celkově Zbrojováci v Turecku absolvovali čtyři přípravné zápasy (tři z toho vítězné), třináct tréninků, nespočet hodin věnovali masážím a regeneraci, několikrát proběhla příprava u videa. Kompletní statistický souhrn přípravy a hodnocení trenéra přineseme v týdnu před ligovým startem, stejně jako aktuality ohledně skladby kádru.

To nejdůležitější nás čeká v sobotu - od 17 hodin nastoupí Zbrojovka proti pražské Dukle.

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...