Doplňující informace k výběru hraček pro děti z dětských domovů a nemocnic

Doplňující informace k výběru hraček pro děti z dětských domovů a nemocnic

B r n o - Jak jsme již v minulém týdnu avizovali, také letos zprostředkuje Zbrojovka výběr hraček pro děti z dětských domovů a nemocnic. Nyní přinášíme upřesnění toho, jak celý výběr proběhne.

Své hračky můžete přinést na poslední podzimní utkání s Příbramí (sobota 22. listopadu, 17 hodin). Není nutné, aby hračky zářily novotou, prosíme jen, aby byly zachovalé a funkční. Možné je nosit i dárky pro starší děti - například deskové a společenské hry, sportovní vybavení, míče, auta na všechny způsoby pro kluky, řasenky, kosmetické balíčky a voňavky pro větší slečny. Obdarovat malé i větší můžete určitě i knížkou či filmem na DVD - fantazii se meze nekladou a věřte, že vzhledem k věkové skladbě dětí v domovech udělá radost opravdu každý dárek.

U vstupních bran na stadionu (z ulice Srbská a Vodova) od vás hračky vyberou naše hostesky u připravených stolků. V případě nevyhovujícího počasí (déšť) vás poprosíme, abyste hračky přinesli do Fanshopu (vchod z ulice Srbská).

Dále je hračky možné nosit i v prodejně Knihy Dobrovský v Galerii Vaňkovka, a to konkrétně od čtvrtka 20. listopadu přibližně do poloviny prosince.

Za dobrý skutek jsme si pro fanoušky připravili drobnou pozornost v podobě velkého plakátu prvního mužstva, který obdrží každý z dárců.

Vybrané hračky předají hráči Zbrojovky v nemocnicích a dětských domovech v průběhu prosince. Věříme, že ti nejmenší, pro které jsou bohužel vánoční svátky v kruhu rodinném aktuálně jen snem, budou za vaše dárky stejně jako před rokem nesmírně vděční.

další články

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....
U16: V Marečkově memoriálu druzí
Mládež
18.04.2024 | Martin Lísal

U16: V Marečkově memoriálu druzí

Z l í n - Až v posledním utkání Marečkova memoriálu nalezli dorostenci Zbrojovky přemožitele....