Zbrojováci vystříleli pivo za bůra

Zbrojováci vystříleli pivo za bůra

Pět zbrojováckých zásahů do jihlavské sítě znamená, že při příštím domácím utkání mohou brněnští fanoušci využít akce "Pivo za bůra", kterou pro letošní sezonu vyhlásila společnost Gambrinus.

Gambrinus odměňuje fanoušky těch celků, které vstřelí pět a více gólů během jednoho zápasu. Po výhře 5:1 nad Jihlavou tedy fanoušci Zbrojovky získají při příštím domácím utkání s Libercem voucher na pivo za symbolických pět korun. Odměnu si budou moci vychutnat v některé z hospod v okolí brněnského stadionu. Jejich seznam bude uveden přímo na voucheru, které budou před utkáním rozdávat sličné hostesky všem divákům starším osmnácti let. Platnost kupónu bude 24 hodin po skončení zápasu.

"Pivo za bůra" je nová aktivita Gambrinusu, která spatřila světlo světa se začátkem letošního ročníku nejvyšší fotbalové soutěže. Jejím cílem je podpora útočného fotbalu, který vede k větší atraktivitě utkání a následně i návštěvnosti na ligových stadionech. Poslední dva ročníky Gambrinus ligy přinesly rekordní počet vstřelených branek i pětibrankových utkání. „Velmi oceňujeme tento trend posledních let a aktivitou Pivo za bůra ho chceme jednoznačně podpořit. Útočný fotbal vede k více vstřeleným gólům, a to ocení především diváci, pro které se fotbal hraje,“ řekla Adriana Jahňáková, marketingová manažerka Plzeňského Prazdroje.

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....