Zbrojováci na hostování: Tentokrát bez gólu

Zbrojováci na hostování: Tentokrát bez gólu

B r n o - I tento týden vám přinášíme souhrn toho, jak si v ligových bojích vedli Zbrojováci v jiných dresech. Gólově se tentokrát po dlouhé době neprosadil ani jeden z hráčů.

SYNOT liga

Michal Škoda se do kádru prvního mužstva Českých Budějovic nepropracoval, neasistoval tak u prohry 0:3 s Příbramí. Odehrál alespoň celý zápas za juniorku a jedním gólem se podílel na výhřed nad Táborskem v poměru 3:1.

FNL

Muamer Avdić si na malé vytížení nemůže stěžovat, ani v Olomouci v obraně mosteckého klubu nechyběl a odehrál celý zápas. Jen ty body chybějí - i tentokrát Most podlehl (2:3) a v tabulce je s jedinou výhrou čtrnáctý.

To Frýdek-Místek je na tom o něco lépe, naposledy remizoval ve Zlíně 1:1. Svým dílem k tomu přispěl i Milan Halaška, na hřiště se dostal po hodině hry. Frýdečtí jsou dvanáctí, v zajímavě poskládané tabulce je ale dělí od druhé příčky jen tři body...

MSFL

Partnerská Líšeň neprožívá aktuálně nejlepší období, doma podlehla Kroměříži 0:1 a jednalo se již o čtvrtou prohru v řadě. Líšni nepomohlo ani to, že gólman Vlastimil Veselý lapil pokutový kop a zneškodnil i další šance. Kromě něj nastoupili ještě Daniel Přerovský a Martin Sus, z juniorů pak Líšeň posílili Ladislav Hanuš, David Krška a Petr Fojtík. Mimo hru tentokrát zůstali Lamine Fall a Jindřich Stehlík. Líšeň je v tabulce aktuálně čtrnáctá.

Šlágr kola proti sobě svedl první Zábřeh a druhý Prostějov. Hosté i s Karlem Kroupou v sestavě byli lepším celkem a sahali po výhře, Zábřeh ale v samém závěru vyrovnal na 1:1. Karel se tentokrát gólově neprosadil.

Celek HFK Olomouc také venku vybojoval remízu 1:1. Na hřišti béčka Slovácka odehrál celý zápas Rostislav Varaďa, Pavel Drbal přišel na hřiště v 54. minutě a Holičtí krátce poté vyrovnali. Do hry nezasáhl Dalibor Dvořák

Celek Břeclavi od remízy 1:1 (na hřišti béčka Zlína) nebyl daleko, v nastavení se ale rozhodlo o tom, že body zůstanou ve Zlíně. Zbrojovácký rukopis nesla jediná branka hostí - Tomáš Kunc vyhrál hlavičkový souboj, míč převzal Tadeáš Zezula a po jeho příhře skóroval Hloch. Kromě dvou jmenovaných hráli i Pavel Lapeš a Michal Kugler.

Divize

Divizní Blansko mělo o víkendu volno - několik hráčů (mezi nimi i Ondřej Ullmann a Martin Levai) se zúčastnilo v dresu jihomoravského výběru kvalifikace o amatérské EURO. O úspěšném turnaji budeme psát v samostatném článku.

další články

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....
U16: V Marečkově memoriálu druzí
Mládež
18.04.2024 | Martin Lísal

U16: V Marečkově memoriálu druzí

Z l í n - Až v posledním utkání Marečkova memoriálu nalezli dorostenci Zbrojovky přemožitele....