I po třech kolech stoprocentní! Ženy zdolaly Olomouc 5:1

I po třech kolech stoprocentní! Ženy zdolaly Olomouc 5:1

R o s i c e - Vstup do nového ročníku se hráčkám brněnské Zbrojovky vyvedl - také třetí utkání skončilo výhrou. Tentokrát si Brňanky vyšláply na Olomouc, oblíbeného soupeře porazily 5:1.

Utkání nabídlo díky oběma týmům kvalitní podívanou od úvodních minut. První šance Zbrojovky zůstaly nevyužity, ale v 9. minutě zahrávala trestný kop Kamila Veselá, vyražený míč uklidila do sítě Soušková a Brno se dostalo do vedení.

Ve 25. minutě stál u zrodu brankové akce opět trestný kop Kamily Veselé, její centr usměrnila do branky Štefániková a bylo to 2:0. Poté byla aktivnější Olomouc, odměnou byl kontaktní gól - vůbec první, který Zbrojovka letos inkasovala. V další šanci Černou naštěstí vychytala Havrdová.

V závěru půle se Zbrojovka probrala, Soušková se ocitla ve dvou šancích a při té druhé zasáhla soupeřka rukou. nařízený pokutový kop proměnila hrdinka prvního poločasu Kamila Veselá - 3:1.

Po změně stran přidaly Brňanky další dva góly. V 50. minutě si zpracovala míč Iva Veselá a ranou o tyč zvýšila na 4:1. Poslední slovo měla v 72. minutě Špičková. Zbrojovačky tedy i ve třetím utkání slavily výhru.