Musíme Jihlavu přinutit přizpůsobit se naší hře, říká Daniel Přerovský

Musíme Jihlavu přinutit přizpůsobit se naší hře, říká Daniel Přerovský

Nejen za výborné výkony v juniorce byl přeřazením do A - týmu odměněn Daniel Přerovský. Proti Hradci navíc zažil obnovenou premiéru. Do zápasu nejvyšší soutěže naskočil po roce a půl.

Na severu Čech přišel v 57. minutě v utkání s Hradcem posílit útok, ani jemu ani jeho spoluhráčům se zázračný obrat už nepovedl. "První poločas jsme nedali nějaké tutovky, což Hradec na druhé straně potrestal. V druhém dějství jsme si nevypracovali dostatek příležitostí a ty vytvořené bohužel neproměnili." uvedl Přerovský.

Talentovaný útočník si sice v postupové sezoně starty za A - tým nepřipsal, rozdíl mezi oběma soutěžemi ale vidí. "Mezi první a druhou ligou je obrovský skok, v každém týmu jsou ostřílení borci, kteří potrestají jakoukoli vaši chybu, na vstřelení branek dostanete mnohem méně příležitostí, podle toho s nimi musíte nakládat." popisuje. "Navíc je i z médií cítit mnohem větší tlak než v druhé lize."

Zároveň ví, že Jihlava se veze na bodové vlně, s čímž se hráči Brna budou muset vypořádat. "Hru jim diriguje Venca Koloušek, který navíc vstřelil vítězný gól proti Baníku." varuje Přerovský. "Budeme se snažit, aby se Jihlava přizpůsobovala naší hře a ne naopak."

Také burcuje obranné valy před nájezdem nejlepšího střelce soutěže - Stanislava Tecla. "Na každý tým, který má v základní sestavě hráče s šesti vstřelenými brankami po sedmi kolech, si musíte dát pozor. S jeho kvalitami se musíme vypořádat."

Přerovský věří, že se mančaft fanouškům odvděčí za přízeň. "Doufáme, že zápas zvládneme a nalákáme tak diváky na další domácí utkání. Zápas s Jihlavou bude boj, snad nás přijdou podpořit v co nejhojnějším počtu."

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...