První půlka byla strašidelná, uvědomoval si David Pašek

První půlka byla strašidelná, uvědomoval si David Pašek

B r n o - David Pašek na Teplice umí, branku jim vstřelil již v loňském domácím utkání a trefil se také dnes. Jeho gól znamenal nakonec remízu 1:1. Přitom trenér na tiskovce prozradil, že jej měl v úmyslu ze hry stáhnout.

Jak David utkání hodnotil?. „Dnes to bylo hodně o bojovnosti, první půlka byla strašidelná, druhá už byla lepší," povídal. Co stálo za zlepšením v druhé půli, která se výkonem od té první značně lišila? "Začali jsme více běhat, vyhrávat důležité souboje, dostávali jsme se do šancí a celkově se zlepšili, předtím jsme byli nějací líní," pokračoval.

Na otázku, zda naše mužstvo Teplice překvapily, odpověděl následovně: "Myslím si, že ne. Byli jsme na ně připravení a o jejich rychlých útočných hráčích jsme věděli,“povídal. "Trošku mne překvapilo snad jen to, že nehrál Mahmutovič od začátku. Je to silový hráč a velká zbraň Teplic. My jsme si ho naštěstí pohlídali a k ničemu nepustili," dodal spokojeně.

Ke gólové situaci Zbrojovky však vůbec nemuselo dojit. David byl v prvním poločase hodně neviditelný a nejeden pozorný divák si mohl všimnout pokynů na domácí lavičce, které jasně signalizovaly, že Pašek bude střídán. „Nebudu se schovávat, z mé strany to nebylo dobré, ale v druhé půlce jsem se zvedl, trenéři mě podrželi, nechali mě na hřišti a dal jsem gól, takže pro nás jen dobře," řekl. Více o momentu pojednává předchozí článek s trenéry.

Brno už další branku nepřidalo a se soupeřem se tak rozešlo nerozhodně. „Nakonec je to škoda, když si vezmu průběh druhého poločasu, mohli jsme i vyhrát, protože náznaky tam byly. Myslím si, že máme doma dobrou bilanci, což se nám povedlo udržet alespoň takto," dodala na závěr brněnská šestadvacítka.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...