O krok blíž obhajobě! Juniorka rozhodla proti Hradci ve druhé půli

O krok blíž obhajobě! Juniorka rozhodla proti Hradci ve druhé půli

Již sedmou výhru v řadě si připsala ve fantastické formě hrající juniorka. Za zvýšenou aktivitu ve druhé půli byli mladí Zbrojováci odměněni brankami Vávry a Briganta, Hradec se poté zmohl pouze na snížení.

Brněnská juniorka neohroženě míří k obhajobě svého loňského prvenství. Další překážkou po šesti výhrách v řadě byl celek Hradce Králové, který se před zápasem nacházel ve zcela jiném rozpoložení - čtyřikrát nevyhrál.

Zbrojovka byla v první půli střelecky aktivnější, pokusy Vávry i Šumbery však hostující gólman Koubek zmařil. Ten prokázal rychlé reakce i po zaváhání hradecké obrany, když v nadějné pozici skočil pod nohy Adimohy. Malíkův přímý kop z ideální pozice pak měl sice nadějný směr, scházela ale razance.

Ke konci první půle Hradečtí dokázali favorita zatlačit a nebýt pomoci Šumbery na brankové čáře, Veselý by inkasoval. Do kabin se nakonec šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli Brňané přidali na obrátkách a úvodní branka na sebe nenechala dlouho čekat, prosadil se Dalibor Dvořák.

Když poté druhou branku přidal Tomáš BRIGANT, s Hradcem už to nevypadalo vůbec dobře. Hostě ale ještě dokázali zdramatizovat zápas, když se skvělou individuální akcí s ještě lepším zakončením prezentoval Jiří BLÁHA. To bylo ale od hostů vše a Zbrojovka si vedení pohlídala.

Juniorka Zbrojovky tak potvrdila roli favorita, má v tabulce na momentálně druhou Mladou Boleslav náskok čtyř bodů a luxus v podobě dvou zápasů k dobru.