Na besedě se zbrojovákům zpívalo!

Na besedě se zbrojovákům zpívalo!

Fotbalová Zbrojovka pokračovala i v posledním dubnovém dnu v seriálu besed se školáky brněnských základek. Ve středu byla už podruhé za sebou hostem ZŠ na náměstí 28. října, ovšem na adrese prvního stupně na Staré ulici v Brně.

átého ročníku základky. Na besedu za nimi přišli bosenský hráč Muamer Avdič a Jan Sedlák, který je v širším kádru áčka. Pravda, dětem delší sobu trvalo, než ztratili ostych a začali se ptát – „a kolik peněz berete?“ vyvolávaly podobné otázky úsměv. Nejvíce zabodoval dotaz, kolik už si ve fotbale vydělali milionů. „Ještě žádný,“ odpovídali s úsměvem oba zbrojováci. Kdoví, možná k podobným dotazům inspiroval děti televizní přenos z Ligy mistrů, kde se to milionáři v dresech Realu a Bayernu jen hemžilo.

Po besedě došlo k tradičním fotbalovým hrátkám. Zakopat si na bránu, v níž stojí ligový fotbalista, vyzkoušet si „nožičky“ či další dovednosti. K tomu si vzít plakátek Zbrojovky a osobní kartičky hráčů, a samozřejmě si je nechat podepsat. Co kdyby náhodou Avdič nebo Sedlák byli jednou oněmi milionáři a hvězdami fotbalového nebe.

To nejlepší přišlo nakonec. Romské děti zazpívaly našim klukům píseň ve své mateřštině. Což byla krásná a originální tečka za besedou.

Fotogalerie k prohlédnutí zde.

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....