Zbrojovku čekají v tomto týdnu dva zápasy na Srbské, pohár a liga. Se Znojmem se začne v 16 hodin

Zbrojovku čekají v tomto týdnu dva zápasy na Srbské, pohár a liga. Se Znojmem se začne v 16 hodin

AKTUALIZOVÁNO V 16:26 - Dva vítězné zápasy za sebou má na svém kontě první tým Zbrojovky. A další dva veledůležité před sebou. Ve čtvrtek hostí v odvetě Poháru České pošty Slavii a v neděli hraje na Srbské jako host se Znojmem. Začátek utkání byl po dohodě klubů přesunut na 16 hodin.

Ve čtvrtek má utkání se Slavií výkop v 18 hodin. Pokladny budou otevřeny jako v běžném ligovém režimu, tedy jedna od 10 hodin a zbývající od 16 hodin. Připomínáme, že na tento duel platí permanentní vstupenky, jednorázové vstupné činí 70 korun při zachování všech typů slev. Kromě tribun A a B budou otevřeny pro brněnské fanoušky pouze tribuny H – 0. Pokud jste si už v předprodeji v síti Ticketportal koupili vstupenku do bočních sektorů, žádáme vás laskavě o zaujmutí místa ve výše zmíněných otevřených sektorech. Fanouškům hostí bude zpřístupněn jejich sektor.

Zcela jiný režim bude mít nedělní duel se Znojmem. Vzhledem ke kolizi s utkáním hokejového play-off Kometa - Sparta se kluby dohodly na začátku v 16 hodin. Chceme naše fanoušky upozornit, že zápas je zcela pod pořadatelskou taktovkou Znojma. Neplatí na něj tedy zbrojovácké permanentky. Dovolujeme si upozornit i naše stálé partnery a sponzory, že v režii 1. SC Znojma je i vstup a pobyt v sektoru V.I.P. Naopak naše „kotelníky“ najdete – a věřme, že i uslyšíme slušně povzbuzovat – v sektoru hostí.

V neděli budeme na Srbské sice hosty, ale rádi bychom, abyste vy diváci vytvořili našim hráčům pokud možno domácí prostředí v boji o důležité ligové body.

další články

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...
První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru Granečný
A-tým
17.04.2024 | Daniel Kinc. FOTO: Petr Nečas

První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru...

B R N O - Anglický týden vyplnili fotbalisté Zbrojovky pod vedením nových trenérů domácím soubojem...