Starší dorost naděloval na Slovácku a posunul se na třetí příčku

Starší dorost naděloval na Slovácku a posunul se na třetí příčku

Brněnský starší dorost pokračuje ve skvělých jarních výkonech. Naposledy zdemoloval Slovácko na jeho hřišti 6:1, pod což se podepsal zejména čtyřgólový střelec Štrombach (na zbylé góly přihrál). Díky výhře se Brňané posunuli na třetí příčku tabulky.

Zbrojovka měla skvělý úvod zápasu. Již ve 3. minutě otevřel hlavou skóre Štrombach, tentýž hráč vzápětí zařídil i druhou branku pro Přichystala a za další tři minuty zvýšil na 3:0 dorážkou.

Otřesené Slovácko se nevzdalo a Halouska musel Zajícovu pumelici vyrazit na roh. Po dvaceti minutách hry nicméně znovu udeřilo Brno - Weberův centr usměrnil hlavou do sítě Štrombach a zkompletoval tak hattrick.

Ještě před pauzou se vytáhl Halouska, když zneškodnil Galuškův pokutový kop. Domácí se ale hned poté dočkali čestného úspěchu, po rohovém kopu snížil aktivní Zajíc. Povzbuzení do druhé půle to však neznamenalo - nepolapitelný Štrombach zařídil gól i pro Krištofa a poločasový výsledek tak zněl 1:5.

V 51. minutě dal výsledku definitivu svým čtvrtým gólem Štrombach, hlavní hvězda utkání. Další šance se už neujaly, Brno mohlo po závěrečném hvizdu slavit čtvrtou jarní výhru.

"Vstup do zápasu nám samozřejmě pomohl, celkově měl zápas vysokou úroveň. Soupeř měl možná více ze hry, nedostával se ale do šancí - my oproti tomu byli rychlí, přesní a efektivní. Hráče je třeba za výkon pochválit," zhodnotili skvělé představení trenéři Wagner s Ondrou.

Starší dorost naděloval na Slovácku a posunul se na třetí příčku
22.03.2014 | Martin Lísal

Starší dorost naděloval na Slovácku a posunul se na...

Brněnský starší dorost pokračuje ve skvělých jarních výkonech. Naposledy zdemoloval Slovácko na...