Další čtyřgólové představení Zbrojovky odnesl ruský Krasnodar!

Další čtyřgólové představení Zbrojovky odnesl ruský Krasnodar!

B e l e k - Třetí zápas, druhá výhra - taková je bilance Zbrojovky na soustředění v Turecku. Tentokrát si Brňané vyšlápli na ruský Krasnodar, účastníka Evropské ligy porazili 4:1! Dvakrát se trefili útočník Marković a kapitán Pavel Zavadil.

Zbrojovka měla skvělý vstup do zápasu - Zavadilovu prudkou ránu Bajčora jen vyrazil a Miroslav Marković otevřel pohotovou dorážkou skóre - 1:0.

Soupeř působil zaskočeným dojmem a měl štěstí, když na přesný Lutonského centr jen těsně nedosáhl Janotka. Až po půlhodině hry se Rusové připomněli před Hladkým, Jakuba ovšem ztroskotal na Hladkém. Ještě v závěru poločasu mohl zvýšit Marković, Bajčoru tentokrát nepropálil.

Ovšem po změně stran se děly věci. Bugajev fauloval v 51. minutě Janotku a viděl červenou kartu, nařízenou penaltu navíc proměnil Pavel Zavadil - 2:0. Po pár minutách odcentroval Šumbera a Miroslav Marković napálil míč tvrdou ranou do sítě - 3:0.

Další rána pro Krasnodar přišla v 67. minutě. Pinčuk viděl za hrubý faul druhou žlutou a tím pádem i červenou kartu, exekuce přímého kopu se navíc brilantně ujal Pavel Zavadil - 4:0.

Zbrojovka nadále diktovala tempo hry, a to až do série střídání. Toho využil soupeř a skóre alespoň kosmeticky upravil Gheorghe Bucur - 4:1. Nutno dodat, že za vyloučené hráče nastoupili po domluvě náhradníci, Krasnodar tedy nadále hrál "v plném počtu".

Na brněnské hráče už v Turecku čeká jen samotná generálka na ligu - ta my se měla odehrát v pátek 14. února, soupeřem bude Lokomotiv Sofia.

Video (Kubaň Krasnodar)

Schopnosti Zbrojovky prověří účastník Evropské ligy - ruský Krasnodar
09.02.2014 | Martin Lísal

Schopnosti Zbrojovky prověří účastník Evropské ligy -...

Před Zbrojovkou je zřejmě nejtěžší test zimní přípravy. V pondělí 10. února se utká s aktuálně...