Starší dorost pomstil A mužstvo, Plzeň zničil 7:3!

Starší dorost pomstil A mužstvo, Plzeň zničil 7:3!

B R N O - Starší dorost Zbrojovky nedal Plzni nejmenší šanci, soupeře nechal snížit až za jasného stavu 7:1. Po dvou brankách vsítili Duda, Přichystal a Šembera, jednou se trefil Sedlo.

Zbrojovka se díky výhře posunula na čtvrtou příčku, přeskočila právě Plzeň. V tomto kalendářním roce odehrají Brňané ještě dva těžké zápasy - s Českými Budějovicemi a na hřišti vedoucí Slavie.

Domácí celek měl skvělý vstup do utkání, po Glazerově faulu odpískal rozhodčí pokutový kop a Dominik Duda možností nepohrdl - 1:0. Na tuto trefu ještě dokázali hosté odpovědět, hlavou se prosadil Milan Ungr.

Po dalších deseti minutách ale vrátil Brnu vedení přízemní ranou Michal Šembera. A pro Plzeň bylo ještě hůř - za šest minut zvýšil po rohovém kopu na 3:1 Jakub Přichystal, těsně před pauzou pak Šembera zařídil další dvě branky. Nejprve jeho ránu dorazil do sítě aktivní Jakub Přichystal, později sám Michal Šembera upravil na poločasových 5:1 ranou do šibenice.

Druhou půli otevřela střela Fojtíka, která skončila na tyčce. Pak se hra na chvilku uklidnila, ovšem v 70. minutě byla nařízená další penalta proti Plzni a Dominik Duda byl opět nekompromisní - 6:1. V demolici ale Zbrojovka pokračovala a po rohovém kopu se prosadil Martin Sedlo, pro něhož to byl první letošní gól - 7:1!

Až v samém závěru hosté kosmeticky upravili skóre. Jakub Doležal překonal Halousku utěšenou ranou z třiceti metrů a na konečných 7:3 stanovil výsledek proměněnou penaltou Martin Polom. Divoký zápas tak nakonec přinesl rovných deset branek.

Starší dorost pomstil A mužstvo, Plzeň zničil 7:3!
23.11.2013 | Jiří Novotný

Starší dorost pomstil A mužstvo, Plzeň zničil 7:3!

B R N O - Starší dorost Zbrojovky nedal Plzni nejmenší šanci, soupeře nechal snížit až za jasného...