Na pondělní tiskovce odtajnila Zbrojovka podrobnosti ohledně Trophy Tour

Na pondělní tiskovce odtajnila Zbrojovka podrobnosti ohledně Trophy Tour

B r n o – Již tento čtvrtek se v Galerii Vaňkovka exkluzivně představí nový pohár pro vítěze letošního ročníku Gambrinus ligy. Symbolicky se tak stane den před utkáním s úřadujícím mistrem nejvyšší soutěže – Plzní.

Fotbalová sláva začíná 21. listopadu v 17 hodin na malém náměstíčku ve Vaňkovce. „Program by měl trvat dvě až dvě a půl hodiny a věříme, že bude vydařený a ukáže smysl prvoligové kopané, kterým je právě zisk poháru,“ řekl k tomu na dopolední tiskovce Vlastimil Ostrý, výkonný ředitel klubu.

Programu se zúčastní Zbrojovák století Karel Kroupa, chybět nebudou ani delší legendy – Rostislav Václavíček či René Wagner. Za „áčko“ se představí kapitán Pavel Zavadil. „Bude to vyvrcholení podzimní části, co se týče mimofotbalových aktivit v rámci projektu Naše Zbrojovka fanouškům,“ sdělil Ostrý. Součástí programu bude tradičně autogramiáda a doprovodné akce – například dovednostní soutěže žáků a mládežníků.

Svým dílem přispějí i herci Městského divadla Brna, kteří si přichystali zábavný a uvolněný set (podobný tomu, co předvedli ke stoletým oslavám založení klubu).

Pohár bude mít klub k dispozici čtyři dny, dále bude vystaven v pátek 22. listopadu v TCM Brněnské Ivanovice a odpoledne v prostorách ZŠ Janouškova, kde bude mít každý možnost se s pohárem vyfotit. O den později se pohár vrátí do TCM, kde ve 13 hodin odehraje starší dorost ligové utkání proti Plzni.

„Jsme rádi, že se povedlo pohár dostat do Brna zrovna v týden, kdy zde hraje mistrovská Plzeň. I naším cílem musí být to, aby v některém z příštích ročníků Trophy Tour pohár zapůjčila ostatním klubům Zbrojovka," zakončil Ostrý.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...