Juniorka zdolala Olomouc a zůstává v tabulce druhá

Juniorka zdolala Olomouc a zůstává v tabulce druhá

B r n o - Souboj druhého s šestým rozhodla brněnská gólová smršť během první půle - Zbrojovka se v rozmezí třiceti minut trefila třikrát a nakonec nad Olomoucí zvítězila 3:1. Úspěšnými střelci byli Kunc, Vávra a Fall.

Na líšeňském hřišti se Brňané od počátku do soupeře opřeli a záhy také slavili. Tomáš Kunc snad měl v úmyslu centrovat, míč ale každopádně zapadl za poněkud překvapeného Zlámala a Zbrojovka vedla - 1:0.

Střely Sedláka a Lutonského vzápětí prolétly neškodně kolem olomoucké branky, další úder na sebe ale nenechal dlouho čekat. Lutonský milimetrovým centrem našel Stanislava Vávru a ten se svým čtvrtým letošním gólem přiblížil na dostřel kanonýru Juklovi - 2:0.

A to nebylo vše. Série rohů vyústila nakonec v úspěch - Vávrův centr usměrnil do sítě Lamine Fall a Zbrojovka vedla již o tři branky.

Druhá půle už zákonitě nabídla spíše poklidnější fotbal, až dvanáct minut před koncem se hostům podařilo snížit, když Aleš Nešický ranou o tyč připravil Veselého o čisté konto - 3:1. To byl také konečný výsledek dnešního duelu.