Juniorka bez prvního gólmana vybojovala výhru 2:1

Juniorka bez prvního gólmana vybojovala výhru 2:1

B R N O - V jedenáctém kole juniorské ligy dokázali brněnští hráči porazit pražské Bohemians 1905 jednogólovým rozdílem 2:1. Brňané přišli o vedení, které získali v 5. minutě, poté, co byl jejich první gólman Veselý v 29. minutě vyloučen. Bohemians vyrovnali z následné penalty v 31. minutě, domácí tým však dokázal výsledek zápasu opět zvrátit na svou stranu a mohl se tak radovat z cenného vítězství.

Brněnská juniorka se ve čtvrteční odpoledne poprvé v letošní sezóně ukázala domácím fanouškům na Srbské. V rámci jedenáctého kola juniorské ligy přivítala pražské Bohemians 1905 a k vidění byl opravdu zajímavý vývoj klání. Hned ve druhé minutě zápasu se do vedení mohla dostat domácí Zbrojovka, proti však byli hráči soupeře, kteří úspěšně odrazili brněnský atak.

To však domácí tým nemuselo mrzet, hned o tři minuty později totiž přece jenom otevřeli skóre zápasu. Po nepovedené akci Pražanů se do protiútoku dostal Daniel Přerovský, který se nemýlil – 1:0. Ve 29. minutě však byla nařízena penalta za faul domácího gólmana Veselého, který byl zároveň vyloučen. Jeho náhradník Dvořák z penalty inkasoval – Ivan Malina vyrovnal na 1:1.

Definitivní gólovou tečku za soubojem udělal v 62. domácí David Krška, kterému se k brance podařilo prokličkovat mezi čtyřmi hráči soupeře! Po sérii střídání už žádný z týmů skóre zápasu neupravil a z výhry se tak radovali domácí Zbrojováci.