Tým U13 má za sebou generálku na ligu

Tým U13 má za sebou generálku na ligu

P r a h a - Ve středu 21. srpna začíná ligová soutěž i žákovským kategoriím. Výběr U13 si svou formu otestoval v Praze ve dvojutkání s tuzemskou špičkou - Spartou a Slavií.

"Do Prahy jsme přijeli v takřka kompletním složení s cílem otestovat všechny hráče. Duel se Spartou byl až na úvod vyrovnaný, domácí nemilosrdně trestali naši střeleckou neschopnost a z brejkových situací navyšovali skóre. Poté se hra vyrovnala, hrálo se důrazně a v plném nasazení. O výhře Sparty rozhodlo lepší zakončení a kvalitnější organizace hry," přidali k prvnímu zápasu hodnocení trenéři Janás a Duroň.

Pak už Zbrojováky čekal zřejmě nejlepší tým dané kategorie v ČR, hrálo se na dvakrát třicet minut (první duel byl delší o deset minut). "Především první poločas měl poměrně jednoznačný průběh. Slavia nás předčila ve všech herních činnostech a využila takřka každou šanci. Ve druhé půli jsme již byli důstojnějším soupeřem, i nadále nás ale trápila nepřesnost střelby. Zlepšili jsme komunikaci a spolupráci, přibylo z naší strany i pohledných kombinací. Zejména z druhého zápasu je skóre děsivé, pro naše kluky to ale byla nesmírně cenná zkušenost a věříme, že zesílí jejich motivaci na sobě pracovat," zhodnotili trenéři i druhý duel a celkově celý program.

Sparta Praha – Zbrojovka Brno 11:6

Branky: Moussa 3, Rek, Kanabe, Pokorný M.

Slavia Praha – Zbrojovka Brno 23:6

Branky: Bílek, Cambal, Rolinek, Pokorný J., Jemelík, Radakovič

V zápasech nastoupili: Dujka, Formánek, Pokorný M., Radakovič, Kavín, Malý, Drápal, Lhotecký, Jemelík, Gehringer, Kanabe, Gruber, Kuba, Kamenský, Peška, Rek, Pokorný J., Šmíd, Rolinek, Moussa, Cambal, Barša, Bílek, Lacka. Trenéři Janás a Duroň.

další články

Změna otevírací doby Fanshopu
Ostatní
19.04.2024 | Martin Lísal

Změna otevírací doby Fanshopu

B r n o - Oficiální zbrojovácký Fanshop přechází od pondělí 22. dubna na novou otevírací dobu. Nyní...
PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX INVEST Areně!
B-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko hostí Velké Meziříčí, hraje se v ADAX...

B r n o - Brněnský B tým se podruhé v této sezóně představí na hlavním hřišti v ADAX INVEST Areně....
PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!
A-tým
19.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu nás čeká Vyškov!

B r n o - Anglický týden zakončí Zbrojovka utkáním na hřišti druhého Vyškova. Hraje se v sobotu 20....